Zdravko Veselinov prepustio funkciju, Dušan Stevanović novi predsednik omladine DSS-a

Dušan Stevanović postaje novi predsednik omladine DSS – Demokratske stranke Srbije. Ovo je na svom fejsbuk profilu napisao dosadašnji nosilac ove funkcije Zdravko Veselinov. Njegov status prenosimo u celosti:

„Posle tri godine na funkciji, danas sam prepustio poziciju predsednika Omladine Demoratske stranke Srbije svom prijatelju i stranačkom saborcu, Dušanu Stevanoviću.

Na ovakav potez sam odlučio zbog potrebe stranke da se unese svežina i nova energija koja je neophodna da bi se nastavila borba protiv nakaradnog sistema, a u korist političke partije koja baštini najdivnija politička načela, nacionalizma i demokratije.

Prethodne tri godine su mi donele pregršt lepih momenata, dobrih ljudi, i dodatno znanje koje sam stekao u komunikaciji i saradnji sa sjajnim ljudima. Zahvaljujem se svima koji su sarađivali sa mnom u Omladini DSS-a i onima koji su sarađivali sa nama. Verujem da smo napravili korak napred u aktivnostima koje smo sprovodili i da nismo ukaljali ugled partije koja traje skoro tri decenije.

Moj politički aktivizam se nastavlja naravno u Demokratskoj stranci Srbije sa svojim stranačkim saborcima i predsednikom Milošem Jovanovićem, i čvrstim namerama da se ne odustane od borbe za srpskim nacionalnim interesima i željom da se uredi ova naša lepa Srbija.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian