PRVA INTERNET PRODAVNICA NA KOSOVU I METOHIJI

Saradnjom IZMEĐU HO Kosovsko Pomoravlje i organizacije Digitalna Srbija, uz projektnu podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju, pokrenuta je prva internet prodavnica na Kosovu i Metohiji – „Kupuj sa Kosmeta“.

U okviru prodavnice se mogu pronaći različiti zanatski prizvodi, kao i povoljne usluge digitalnog poslovanja.

Tekst HO Kosovsko Pomoravlje o ciljevima i ideji ovog projekta prenosimo u celosti:

Ovaj projekat započeli smo sa ciljem da predstavimo proizvode sa Kosova i Metohije domaćem i stranom internet tržištu. Kroz objedinjenu ponudu zainteresovani kupci moći da se upoznaju sa privrednim potencijalnom južne pokrajine. Naša želja je da, koristeći prednosti internet trgovine, poboljšamo ekonomski razvoj Kosova i Metohije, kao jedan od glavnih uslova za ostanak Srba na ovom području.

Ovom prilikom pozivamo proizvođače sa Kosova i Metohije da se jave našoj organizaciji, ukoliko žele da prodaju svoje proizvode putem internet prodavnice „Kupuj sa Kosmeta“.

Smatramo da je pored očuvanja srpske kulturne i istorijske baštine na ovim prostorima, neophoda i pomoć Srbima koji ovde žive da samostalno privređuju.

Očuvanje srpskih svetinja na Kosmetu, moguće je jedino ukolko za svakog Srbina bude postojala šansa da ovde ostane, radi i izdržava svoju porodicu. Zato vas pozivamo da zajedno budemo čuvari nasleđa i borci za opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

PODRŽI OPSTANAK – KUPUJ SA KOSMETA!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian