Izložba „Obnovimo Maglič“ uskoro na Golubačkoj tvrđavi

Kako se navodi na Fejsbuk stranici Srpska srednjovekovna istorija, administratori ove stranice u prethodnom periodu su naporno radili na izložbi „Obnovimo Maglič“.

Oni sada imaju zadovoljstvo da objave da će petnaestog avgusta, čim se u deset sati otvore kapije Golubačke tvrđave, posetioci trenutno najpopularnije turističke destinacije u Srbiji imati priliku da vide njihovu prvu samostalnu izložbu, koju čine 15 fotografija i video-snimak Magliča iz drona, kao i veliko iznenađenje koje će biti centralni deo izložbe.

„Izložbom „Obnovimo Maglič“ u Palati tvrđave Golubački grad, na galeriji, pokrećemo zvaničnu inicijativu da taj zamak bude obnovljen i da se u njemu ponudi zanimljiv sadržaj za posetioce, što bi vremenom dovelo do toga da Maglič, poput Golupca, postane jedna od najposećenijih turističkih destinacija u Srbiji.“ – navodi se u objavi.

Pozivamo sve naše pratioce da posete Golubačku tvrđavu, pogledaju izložbu „Obnovimo Maglič“ i pruže podršku ovoj inicijativi da taj zamak bude obnovljen!

Više o stranici Srpska srednjovjekovna istorija pročitajte u našem intervju sa njenim autorima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian