Dolazi nova generacija: Hapšen na litijama, a sada kandidat za gradonačelnika Nikšića (Intervju,Video)

„Kada srcu vratimo funkciju oživećemo“ – ovako govori Marko Kovačević, nosilac liste „Za budućnost Nikšića“ o izborima koji se u tom gradu održavaju 14. marta ove godine.

Marko je rođen 9. maja 1988. godine, u Nikšiću a zagrljaj sina i žene na kraju ovog videa će vam sve reći o tome zašto se on toliko bori za budućnost Nikšića.

Mlad, otvoren, iskren, potpuno van kalupa uštogljenih političara, jasno identitetski i vrednosno potkovan, ali bez ikakve mržnje ili patetike prema drugima – pogledajte ovaj intervju i imaćete optimističan utisak da dolaze nove generacije političara.

A evo koje promene bi Nikšićani mogli da očekuju ukoliko Marko pobedi, kako prenosi Kurir:

– Naš prioritet će biti da otvorimo nova radna mesta, da olakšamo život našim majkama, sestrama i suprugama i da našoj deci obezbedimo sve uslove za normalan razvoj i napredak. Na početku kampanje smo obećali da ćemo da otvorimo makar jednu fabriku u našem mandatu. Kampanja još nije gotova, a mi smo ispunili sve preduslove da to obećanje ispunimo. Neće biti lako dići Nikšić na noge. Nećemo obećavati ono što ne možemo da ispunimo, ali ćemo se truditi uvek da uradimo i više od onoga što smo obećali.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian